Eerste editie Boeken Magazine krijgt tweede druk

De eerste editie van het Vlaamse Boeken Magazine krijgt een tweede druk. "Dat lijkt voor een magazine misschien wat gek, maar er is zo veel vraag dat ik niemand wil teleurstellen", zegt uitgever-hoofdredacteur Koen Van Wichelen.

Begin mei kwam het eerste nummer van het Boeken Magazine op de Vlaamse markt. En dat slaat blijkbaar aan, aangezien de eerste druk zo goed als overal de deur uit is.

Daarom komt er nu een tweede druk van het 148 pagina's tellende tijdschrift, dat begin juni in de winkels moet liggen. "Ik wil niet dat mensen het eerste nummer niet meer kunnen krijgen, dat zou zonde zijn", zegt de uitgever.

Ook aan een tweede nummer, dat op 15 oktober verschijnt, wordt momenteel gewerkt. Onder meer Saskia De Coster, Ivo Victoria, Herman Brusselmans en Annelies Verbeke werken mee.