Grote controleactie door politie en parket in Roeselare

Parket en politie hebben een grote controleactie gehouden in enkele handelszaken in de Ardooisesteenweg in Roeselare. Een handelspand werd gesloten en er werden drie mensen aangetroffen die illegaal in ons land verblijven.

De politie sloot enkele uren geleden de straat aan de achterzijde van het station volledig af. In totaal werden acht handelspanden gecontroleerd. Een daarvan werd gesloten. 

De politie trof bij haar actie drie mensen aan die illegaal in ons land verblijven. Er werd ook een kleine hoeveelheid hasj gevonden. Verder werden er drie inbreuken inzake voedselveiligheid vastgesteld. Er werden ook processen-verbaal opgesteld in verband met sociale fraude. Ten slotte maakte de brandweer een 100-tal opmerkingen in verband met brandveiligheid.

In het verleden zijn er in de wijk al vechtpartijen en andere vormen van overlast geweest.