Tom Jones en Status Quo naar Lokerse Feesten

Tom Jones en Status Quo staan op 4 augustus op het podium van de Lokerse Feesten. Eerder raakte al bekend dat onder andere La Muerte, Mark Lanegan Band en Kaiser Chiefs komende zomer naar Lokeren reizen.

De organisatoren van de Lokerse Feesten hebben Tom Jones en Status Quo toegevoegd aan de affiche van de komende editie van het zomerfestival. De Britse acts staan op 4 augustus op het podium in Lokeren.

"Het is opmerkelijk hoe Tom Jones in zijn 49-jarige carrière de sterke momenten aan elkaar heeft weten te rijgen", klinkt het.

"Reeds vijf decennia houdt hij zijn reputatie van uitstekend liveperformer en studio-artiest staande en op zijn 74e krijgt hij zelfs de beste recensies ooit voor zijn twee recentste albums 'Spirit In the room" en "Praise & blame". Recensenten van over de hele wereld zijn vol lof en bewondering voor zowel zijn live-optredens als zijn studiowerk."

Op 4 augustus treedt ook de coverband The Bootleg Beatles op.