Vriendin voetballer reageert op "body shaming"

Iedereen zag er piekfijn uit, afgelopen dinsdag tijdens de uitreiking van de "Player of the year"-prijs van de Britse voetbalclub Manchester United. Ook de 19-jarige rijzende ster James Wilson, die zijn vriendin Frankie Barwell meegebracht had. Maar hoe ze ook straalden op de rode loper, toch werd hun geluk een dag later verstoord door een uiterst gemene tweet van een Australische bedrijf dat gokkansen voor sportwedstrijden vergelijkt. Barwell reageerde zopas op kordate wijze via haar Instagram-account.

Oddschecker Au, volgens sommigen ook omschreven als sportwebsite, stuurde onderstaande foto via Twitter de wereld in met de mededeling: “Toegegeven, ze ziet er een lief meisje uit, maar iemand moet James Wilson eraan herinneren dat hij nu een professionele voetballer is. Maak misbruik van dat privilege.”

Na een wereldwijde negatieve respons verwijderde de site het bericht en bood ze haar verontschuldigingen aan. Toch reageerde Barwell zopas op de "body shaming". Volgens haar zullen mensen altijd kritiek hebben "als ze jaloers zijn op je zonlicht en hun eigen schaduw beu zijn".

lees ook