"San Andreas" scoort in de Amerikaanse bioscopen

De rampenfilm "San Andreas" met Dwayne Johnson heeft tijdens zijn openingsweekend in de VS en Canada bijna 50 miljoen euro opgebracht. Geen enkele film deed beter het voorbije weekend in Noord-Amerika.

De Amerikaanse rampenfilm "San Andreas" is de best bezochte film van het voorbije weekend in Noord-Amerika. De film bracht de voorbije dagen 48,6 miljoen euro op in de VS en Canada.

"Pitch perfect 2" was goed voor een omzet van 13,2 miljoen euro. Het podium van best bezochte films wordt vervolledigd door "Project T", die een omzet draaide van 12,6 miljoen euro.

De romantische komedie "Aloha" met Bradley Cooper en Emma Stone bracht tijdens zijn openingsweekeinde 9,1 miljoen euro op. Daarmee staat de film op de zesde plaats in de lijst met best bezochte films in Noord-Amerika.