Christoff en Nathalie "Natalia" Meskens presenteren muziekshow

VTM zendt komende zomer drie afleveringen van "Liefde voor sterren tegen de muziek op" uit. De muzikale show is de opvolger van "Tien om tegen de sterren op te zien".

Christoff treedt in de voetsporen van Willy Sommers. De Vlaamse zanger presenteert samen met Nathalie Meskens de zomershow "Liefde voor sterren tegen de muziek op". Meskens zal in de rol van Natalia het programma presenteren met Christoff.

In "Liefde voor sterren tegen de muziek op" brengen zowel Vlaamse als internationale artiesten en hun lookalikes uit "Tegen de sterren op" zomerse covers van vroeger en nu. Het wordt een bonte mix van artiesten uit "Liefde voor muziek", hun muzikale vrienden en hun persiflages uit "Tegen de sterren op", meldt VTM.

Het programma wordt op 12, 18 en 24 augustus opgenomen in Oostende. De uitzendingen zijn gepland vanaf vrijdag 14 augustus, drie weken lang bij VTM.