Londen vanochtend "opgeschrikt" door T. Rex

In het zuiden van Londen is vanochtend een Tyrannosaurus rex gespot. Vanzelfsprekend geen echte, maar een levensgroot beeld van de dinosaurus. Het “dier” lag op een open vrachtwagen, alleen afgedekt met een groot wit doek. Daardoor was het een opvallend gezicht voor mensen die op dat moment in de buurt waren.

Het 15 meter lange beest werd op foto vastgelegd door een aantal attente twitteraars. “Wel, je ziet niet dagelijks een gewonde dinosaurus op een vrachtwagen”, beschreef een twitteraar het bizarre tafereel.

Het transport is ook de bewakingscamera’s niet ontgaan, want op het twitteraccount van de verkeersredactie van de stad verschenen ook al beelden van de T. Rex.

Op Twitter dachten sommigen dat het transport mogelijk iets te maken had met de aanstaande premiere van Jurassic World. Maar op de achterkant van de vrachtwagen hing een sticker van National Geographic Channel, dus hoogstwaarschijnlijk werd het beeld gebruikt in een documentaire, die op 7 juni in première gaat op de zender.

lees ook