Otto-Jan Ham keert (eventjes) naar Studio Brussel terug

Vanaf vanavond is Otto-Jan Ham drie weken lang terug op Studio Brussel te horen. Tussen 18 uur en 20 uur neemt hij de fakkel over van Linde Merckpoel die even vakantie neemt.

"In juni is het uitzendschema van Studio Brussel licht aangepast", vertelt Pieter Van Eyndhoven van Studio Brussel. "Linde Merckpoel neemt even vakantie. Drie weken lang zal Otto-Jan Ham haar vervangen, goed voor vijftien uitzendingen. Het gaat om een tijdelijke regeling. Na afloop keert alles naar het oude terug."

Dat laatste bevestigt Ham ook zelf bij Vincent op Studio Brussel. "Ik kom niet definitief terug naar Studio Brussel. Daarvoor ben ik te duur geworden. Dit is gewoon mijn vakantiejob."

Het is de eerste keer sinds hij voor Vier ging werken, dat Ham opnieuw de presentatie van een programma op Studio Brussel voor zijn rekening neemt. "Tijdens Music For Life was hij 's nachts af en toe gastpresentator. Dit is het eerste volwaardige programma dat hij presenteert", aldus Van Eyndhoven.