"Ik prijs me zo gelukkig met haar"

Als eerste minister van een land moet je blijkbaar over alles een mening hebben. En dus werd de Britse premier David Cameron gisteren op ITV niet alleen over zijn recente tournee doorheen Europa ondervraagd, maar ook over de bikinifoto’s van zijn echtgenote, met de kinderen op vakantie in Ibiza, die enkele dagen voordien de Britse tabloids en nieuwswebsites wereldwijd gesierd hadden. Voor Cameron de gelegenheid om even de lof te zingen van zijn echtgenote.

Welk gevoel hij had bij het zien van die bikinifoto’s, dat wilde presentatrice Ruth Langsford wel eens weten van de premier. "Ik prijs me erg gelukkig dat ik zo’n geweldige vrouw heb. Ze ging met de kinderen op vakantie, terwijl ik doorheen Europa ploeterde. Ik was heus wel een beetje jaloers", aldus Cameron.

Op de vraag of hijzelf al een "beach body" had, antwoordde hij: "Ik ben niet zo goed als Samantha in het controleren van wat in mijn lichaam komt. Ik ben een beetje gulziger. Terwijl zij juist erg gedisciplineerd is."

"Ik kan wellicht nog wel het een en ander van haar leren. Ik probeer te joggen en soms speel ik tennis. Ik probeer gezond te doen, maar als je van die Europese tournees doet, dan wordt er heel wat afgegeten. Ik ben immers opgevoed te eten wat je voorgeschoteld wordt. Dat is niet altijd een goed idee. Zeker als je weet dat een ontbijt tijdens zo’n tournee uit 3 gangen bestaat."

lees ook