Koen De Bouw: "Te druk voor rol in "Homeland""

Acteur Koen De Bouw heeft op de voorstelling van de Europese crimiserie "The team" in Kinepolis Antwerpen gemeld dat hij een rol in de Amerikaanse televisieserie "Homeland" heeft afgewezen. Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad melden dat De Bouw de "stevige rol" in de topserie niet kon aannemen omdat zijn agenda overvol zit.

De 50-jarige Koen De Bouw is een van de bekendste acteurs in Vlaanderen. De voorbije jaren werd hij al verschillende keren in verband gebracht met Amerikaanse producties, maar tot een samenwerking kwam het nog niet.

"In het jaar dat achter me ligt, heb ik heel hard gewerkt. Ik heb een heleboel opnames achter de rug van "Professor T", een serie die ten vroegste eind dit jaar op Eén verschijnt. De interesse in de serie heeft blijkbaar geleid tot interesse vanuit de VS", aldus De Bouw in Het Nieuwsblad.

De producenten van "Homeland" hebben De Bouw gevraagd om een rol te spelen in het nieuwe seizoen van de serie. "Ik kan het helaas niet doen, mijn agenda zit te vol", besluit De Bouw.