BNP Paribas Fortis voert nog een renteverlaging door

BNP Paribas Fortis, marktleider bij de spaarboekjes, verlaagt op 23 juni de rente op haar Online Spaarrekening Premium en op de Spaarrekening Plus. Alle traditionele spaarboekjes bij de bank zullen vanaf dan een rente hebben van 0,10 procent basis en 0,10 procent getrouwheidspremie.

Er zijn wel nog enkele speciale producten bij BNP Paribas Fortis met hogere rentes, maar onder voorwaarden. Er zijn bijvoorbeeld twee producten die een stuk boven de gewone rente gaan, maar die zijn beperkt tot 6.000 euro nieuw spaargeld per jaar.

De formule Woonsparen (voor klanten tussen 18 en 35 jaar) heeft een basisrente van 0,10 procent en een getrouwheidspremie van 1,40 procent, terwijl de Hello4You-rekening (voor klanten tot en met 27 jaar) een basisrente van 1 procent combineert met een getrouwheidspremie van 0,30 procent.

De vorige renteverlaging bij BNP Paribas Fortis dateert nog maar van 24 april.