Busta Rhymes vervolledigt affiche van Couleur Café

De organisatoren van Couleur Café zijn klaar met het samenstellen van de affiche van de komende editie van het festival. De Amerikaanse rapper Busta Rhymes is de laatst toegevoegde artiest van 66 acts die op het podium van het driedaagse festival op de terreinen van Tour & Taxis zullen staan.

De Amerikaanse rapper Busta Rhymes staat komende zomer voor het eerst op een festivalpodium in België. Hij staat op zaterdag 4 juli op het hoofdpodium van Couleur Café in Brussel.

Busta Rhymes brak midden de jaren 90 door met de single "Woo hah!! Got you all in check". Hij werkte samen met heel wat bekende acts als Eminem, Wu Tang Clan, Pussycat Dolls, Kanye West en Lil Wayne. Zijn bekendste single is wellicht "Turn it up, fire it up", waarin het themanummer van "Knight rider" is verwerkt.

In totaal staan er 66 acts op de affiche van de 26e editie van Couleur Café. Bekende namen zijn onder anderen Wu Tang Clan, Wyclef Jean, Etienne de Crécy, Cypress Hill en Baruka Som Sistema. Het festival vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juli.