Expo Marc Chagall lokt veel volk naar KMSKB

De retrospectieve tentoonstelling met het werk van Marc Chagall heeft al meer dan 100.000 bezoekers naar de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België in Brussel gelokt. De expo opende op 28 februari de deuren en loopt nog tot eind juni.

De Poolse Patrycja Turek-Kwlecinska is in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België in de bloemen gezet als 100.000e bezoeker van de overzichtstentoonstelling met werk van de Franse schilder Marc Chagall.

De Poolse zag het werk van de Franse schilder meer dan 20 jaar geleden in Krakau en ze wou haar dochter in Brussel met het oeuvre van Chagall lakten kennismaken. Ze ontvingen een catalogus van de expo en verschillende andere souvenirs.

De expo is bijzonder populair. Omdat er zo veel vraag naar tickets is voor de expo met werk van Chagall, worden er eind juni ook vier nocturnes georganiseerd. De expo loopt nog tot 28 juni.