"Flatterend dat ik met Sam Smith vergeleken word"

Een promotiestunt van de Britse zangeres Jessie J blijkt niet alleen in haar eigen voordeel te werken. Door de Smule Sing app nodigde de hitzangeres van "Price tag" en "Bang bang" fans uit om een "duel" met haar aan te gaan door samen haar nieuwe single "Flashlight" te zingen. Een van hen die de uitdaging aanging was de 18-jarige Brit Tom Bleasby. Ondanks het feit dat hij nooit zanglessen volgde, wordt hij momenteel met Sam Smith vergeleken en werd hij intussen gecontacteerd door een van de muziekproducers van Beyoncé.

"Ik heb altijd een zanger willen zijn. Maar ik dacht dat dat voor mij onmogelijk was. Toen ik aan mijn politieke studies begon, leek het idee zelfs nog verder weg dan ooit. Maar dankzij het succes van deze video focus ik me vanaf nu op het zingen en beoog ik een heuse carrière", aldus Bleasby aan Teen Vogue.

"Ik vind het flatterend dat men zegt dat ik de hoge noten even goed haal als Sam Smith. Ik vind hem een ongelooflijke artiest. Maar die vergelijking komt eigenlijk veel te vroeg, want ik heb nog niets bereikt in de muziekwereld. Laten we gewoon afwachten wat er gebeurt."

"“Het is een ongelooflijk gevoel dat Jessie J ons duet op haar Facebook-pagina gedeeld heeft. Maar mijn echte inspiratie is Celine Dion. Mocht ik ooit met haar kunnen samen zingen, dan zou ik de gelukkigste man ter wereld zijn."

Het "virtuele duet" van Jessie J en Tom Bleasby werd intussen bijna 10 miljoen keer bekeken:

lees ook