Hasselts duo Guus en Dries wint "Mijn Pop-uprestaurant"

Guus en Dries van restaurant Asparaguus in Hasselt hebben de tweede editie van het VTM-programma "Mijn Pop-uprestaurant" gewonnen. Ze winnen 100.000 euro. "Wij blijven samen in de horeca", zei maître Dries na afloop van de finale.

In de finale namen beste vrienden Guus en Dries van Asparaguus het op tegen ex-koppel Miguel en Liselotte van restaurant KET! in Brussel. Het Brusselse team had de stemmen van de jury gekregen, maar het publiek had het laatste woord en koos voor Asparaguus.

Zowel in Hasselt als in Brussel was er veel volk komen opdagen om de twee teams een hart onder de riem te steken.

Limburger Guus en West-Vlaming Dries zijn als winnaars 100.000 euro rijker. Die willen ze gebruiken als startkapitaal voor een "echt" restaurant. Waar dat zal opengaan, is nog niet bekend. "Wij blijven samen in de horeca", zei maître Dries na afloop van de finale.