"Waarom doet iedereen zo hysterisch?"

Afgelopen zondag moest de grote dag worden voor Stephanie Pepin en Max Santiago. Maar ook al startte hun huwelijk onder een zonnig gesternte, toch brak in de namiddag in New York de hel los: bliksem, donder, bakken regen die uit de lucht vielen en op bepaalde momenten zelfs nauwelijks zicht. Maar getrouwd zou er worden en dat leverde een paar opmerkelijke foto’s op.

"Bedoeling was om voor het feest een paar foto’s te nemen op de aanlegsteigers in Williamsburg. Maar na een paar foto’s was het rennen naar een overdekt balkon in de buurt", aldus fotografe Kamila Harris aan nieuwswebsite Huffington Post.

"Het koppel kon niet beter omgegaan zijn met de situatie. De bruid bleef maar herhalen: "Ik hou van onweders. Waarom doet iedereen zo hysterisch? Het is toch maar regen." Terwijl ze doorheen de grote plassen ploeterde, bleef ze lachen. Ze was ronduit geweldig."

"Het was alsof er geen vuiltje aan de lucht was voor de bruid en bruidegom. Ze wilden alleen maar getrouwd zijn. Er was niets wat hen die dag kon tegenhouden."

Uiteindelijk besloot de bruid met: "Niet alleen zijn we getrouwd geraakt, maar het was ook een fantastisch, hilarisch en onverwacht avontuur. Een verhaal dat we zullen blijven koesteren met onze familie en vrienden."

lees ook