Man gearresteerd na vechtpartij met 30-tal personen in Brussel

Na een vechtpartij woensdagavond waarbij een dertigtal personen betrokken waren, heeft de Brusselse politie één man opgepakt. Dat meldt het Brusselse parket. De twintiger werd opgepakt omdat hij zich weerspannig gedroeg tegenover de politieagenten die de deelnemers van de vechtpartij uit elkaar probeerden te halen.

De vechtpartij vond woensdagavond plaats rond 20.50 uur op de hoek van de Antwerpsesteenweg en de Voorstadstraat. Naar aanleiding van een aanslepende burenruzie gingen daar een dertigtal personen op de vuist.

Verschillende politiepatrouilles gingen ter plaatse om de gemoederen te bedaren maar één man die zich verzette tegen de agenten, werd opgepakt. Bij de vechtpartij raakten ook twee mensen gewond. Zij werden overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeerden niet in levensgevaar.