Snoop Dogg noemt Caitlyn Jenner een "wetenschappelijk project"

De Amerikaanse rapper Snoop Dogg vindt het vreemd dat er zoveel aandacht besteed wordt aan de transformatie van Caitlyn Jenner, terwijl volgens hem andere acties meer aandacht verdienen. Hij noemt Jenner zelfs een "wetenschappelijk project".

Snoop Dogg wil een initiatief van zijn collega-rapper Akon in de verf zetten via Instagram. Akon financiert een project waarbij 600 miljoen Afrikanen van stroom zullen voorzien worden door zonne-energie.

"Ik ben erg van streek dat dit geen groot nieuws is", zegt hij op Instagram. "Terwijl dat wetenschappelijk project van Bruce Jenner dat wel is."

De post van Snoop Dogg lokte heel wat reacties uit op sociale media. Veel fans van Jenner vinden zijn commentaar grof en smakeloos. Sommige fans van Snoop Dogg laten weten dat ze nu fan af zijn. "Ik heb al je muziek van mijn iTunes gewist", schrijft iemand.

Bruce Jenner liet zich transformeren tot Caitlyn Jenner. De onthulling van die nieuwe identiteit brak afgelopen maandag allerlei records op sociale media.