DiCaprio sleept Frans magazine voor de rechter

De Amerikaanse acteur Leonardo DiCaprio heeft het Franse magazine Oops! aangeklaagd. DiCaprio pikt het niet dat het blad heeft geschreven dat Rihanna zwanger is van hem.

Het Franse magazine Oops! had begin mei geschreven dat de zangeres Rihanna in verwachting is van een eerste kindje met Leonardo DiCaprio. Het blad voegde er ook aan toe dat de acteur niet bereid is om het kind te erkennen.

Leonardo DiCaprio sleept het magazine voor de rechter en eist een schadevergoeding van ongeveer 18.000 euro. DiCaprio meldt dat het artikel "pure fantasie" is.

Volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ had het management van DiCaprio contact met Oops! voor de publicatie van het artikel. De entourage van de acteur had gemeld dat de geruchten niet kloppen, maar Oops! publiceerde het artikel toch.