Prins George en prinses Charlotte vertederen de hele wereld

Kensington Palace heeft op Twitter de eerste foto's verspreid van de Britse prins George, zoon van prins William en Kate, met zijn pasgeboren zusje Charlotte. De foto's gingen al snel de hele wereld rond.

De foto's werden midden vorige maand genomen door mama Kate, toen Charlotte ongeveer twee weken oud was. Op de foto's is te zien hoe de mooi uitgedoste George zijn kleine zusje in de armen houdt. 

"Prince George and Princess Charlotte together at home #WelcomeToTheFamily," schreef Kensington Palace bij de tweet met de foto's. 

Prinses Charlotte werd op 2 mei geboren en zal begin juli gedoopt worden. Ze is het vijfde kleinkind van de Britse koningin Elizabeth en vierde in lijn voor de troon, na haar grootvader, vader en broer.