Geena Lisa presenteert "Vlaanderen Feest!"

Willy Sommers, Bart Kaëll, de Romeo's en Garry Hagger zullen samen het officiële "Vlaanderen Feest!"-lied zingen op 11 juli op de Grote Markt in Antwerpen. Het evenement wordt gepresenteerd door Geena Lisa en live uitgezonden op Eén.

Op de Grote Markt in Antwerpen staan heel wat artiesten geprogrammeerd die uitsluitend Nederlandstalige muziek zullen brengen, soms alleen, soms in een verrassende samenzang.

Christoff, Bart Herman, Stan Van Samang, Nicole & Hugo, Will Tura, Slongs Dievanongs, Safi & Spreej en Jonas zijn van de partij, net als Willy Sommers, Bart Kaëll, de Romeo's en Garry Hagger, die o.a. samen "Omdat ik Vlaming ben" zullen zingen, het officiële "Vlaanderen Feest!"-lied dit jaar. Het lied werd geschreven door Udo, de productie werd gedaan door Bert Gielen.

Meest gelezen