Walter White verrast festivalgangers in Las Vegas

Acteur Bryan Cranston, bekend als Walter White in successerie "Breaking bad", is niet vies van een stunt. Afgelopen weekend verraste hij de bezoekers van het EDC-dancefestival in Las Vegas door op het podium het nummer "Walter White" van electrogroep Above & Beyond te komen inleiden.

Het EDC-festival (Electric Daisy Carnival) trekt elk jaar honderdduizenden bezoekers. Die kregen tijdens de set van Above & Beyond een opmerkelijke gast te zien. Cranston begroette het publiek met "Say my name", een memorabele quote van zijn personage Walter White die fans van de serie zich wellicht nog wel herinneren (zie filmpje onderaan).

Daarna startte de acteur met een druk op de knop het nummer "Walter White", en danste hij nog even mee op de dreunende beats, tot groot jolijt van de festivalgangers. U kunt het bekijken in het filmpje hieronder (vanaf 0:40).