Lieven Scheire presenteert "De allesweter"

Lieven Scheire presenteert dit najaar "De allesweter", een gloednieuw spelprogramma op Eén. Daarin nemen vier bekende Vlamingen het tegen elkaar op in een quiz. Maar "De allesweter" is geen gewone quiz: een van de kandidaten krijgt alle antwoorden ingefluisterd via een oortje. De andere kandidaten moeten "de allesweter" ontmaskeren.
© VRT

Welke BV weet te veel? Welke BV weet plots heel weinig? Kan de allesweter iedereen voor de gek houden? "Dit is een heerlijk tactisch spel dat je als kijker niet los laat in "De allesweter"", aldus Lieven Scheire over zijn nieuwe programma op Eén.

De kandidaten van de quiz moeten er alles aan doen om de allesweter te ontmaskeren en te voorkomen dat hij of zij wint.

"Ik had eerst wat argwaan tegenover een nieuw spelprogramma met BV's, maar toen ik de proefaflevering zag, was ik direct verkocht. Dit is geen simpele vraag-en-antwoordquiz, maar een heerlijk tactisch spel dat je als kijker niet los laat", aldus Scheire die naar eigen zeggen uitkijkt naar de opnames.

"De allesweter" zal in het najaar uitgezonden worden op Eén.