"Iedere dag opnieuw geeft hij me zoveel liefde"

Midden juni trouwde Conner Courtney met zijn Hannah in Arcadia, in de Amerikaanse staat Oklahoma, en dat was best wel een emotioneel moment. Conner liet bij het zien van zijn bruid zijn tranen de vrije loop en dat leverde een hartverwarmend moment "pur sang" op. De beelden werden op Facebook intussen al bijna 2 miljoen keer bekeken.

Conner op nieuwswebsite Huffington Post: "Ik moest me met mijn rug naar haar keren en blijven ademen, want anders verloor ik alle controle, eens de muziek zou starten. Ik vroeg aan Hannah’s broer om mij dan te zeggen wanneer ze dichtbij zou zijn, zodat ik me kon omdraaien. Maar vanaf het moment dat ik haar zag, was het alsof ik plotsklaps mijn hele leven voor me zag."

"Normaal heb ik me emotioneel goed onder controle. Maar toen ik haar en haar glimlach zag, kwamen er tranen van puur geluk, een straal van liefde."

Hannah: "Toen ik het gezicht van Connor zag, was het alsof mijn hart ging exploderen, omdat ik zoveel liefde voelde. Ik was eigenlijk niet zo verrast door zijn reactie, omdat hij me iedere dag opnieuw zoveel liefde geeft."

Hier beneden kunt u de liefdesuitbarsting in tranen zien, vanaf 1:15:

lees ook