Ben Howard is geveld door een infectie

De Britse singer-songwriter Ben Howard heeft zijn optreden op Rock Werchter geannuleerd. Howard is geveld door een infectie en zal vrijdag niet op de planken staan in Werchter. Balthazar vervangt Ben Howard op het hoofdpodium. In The Barn wordt Balthazar niet vervangen. Het festival is omstreeks 14 uur van start gegaan.

Rock Werchter 2015 is vanmiddag om 14 uur op gang getrapt voor Marmozets op het hoofdpodium en door St. Paul and The Broken Bones in de tent Klub C. Al meer dan 11.000 festivalgangers hebben vandaag en gisteren de bus naar het festivalterrein genomen.

Voor de fans van Ben Howard is er slecht nieuws. De Britse singer-songwriter kondigde vanmiddag aan dat hij ter elfder ure verstek moet geven voor zijn optreden op vrijdag op het hoofdpodium.

"We zijn er helemaal kapot van, maar het concert op Rock Werchter moeten we annuleren. Onze excuses aan iedereen die we teleur moeten stellen", meldt Ben Howard. De Britse singer-songwriter kampt met een infectie.