Datingapp Tinder trekt naar de beurs

De beurs van New York verwelkomt binnenkort de datingapp Tinder. Het mediaconcern IAC/InteractiveCorp heeft immers een beursgang aangekondigd van dochter Match Group. In die groep zitten de datingactiviteiten Tinder, OkCupid en Match.com.
© henheaven.co.uk / SWNS

Met de beursgang trekt alweer een populaire app, sociaalnetwerksite of website zelf naar de beurs. De intrede van Tinder zou in het vierde kwartaal gebeuren. Slechts 20 procent van de aandelen zal openbaar worden verkocht.

Investeerders zouden vooral op Tinder tuk kunnen zijn, nu het aantal gebruikers krachtig groeit. Volgens het laatste financiële bericht behaalde de Match Group in het eerste kwartaal 239,2 miljoen dollar (213,5 miljoen euro) omzet, of dertien procent meer dan een jaar eerder.

© henheaven.co.uk / SWNS