Joy Anna Thielemans presenteert tv-show

Joy Anna Thielemans (22) gaat in het najaar "Het sterkste netwerk" presenteren op Eén. In de spelshow nemen elke week twee bekende gezichten het tegen elkaar op, met hun sociale netwerk als enige wapen.
Jokko

Joy Anna Thielemans krijgt haar eigen programma op Eén. De 22-jarige actrice die bekend is van haar rol van Jana Blomaert in "Thuis" gaat "Het sterkste netwerk" presenteren.

In het programma nemen twee BV's het tegen elkaar op, met hun sociale netwerk als enige wapen. Ze moeten drie dagen overleven en dat enkel met de hulp van hun virtuele vrienden. De BV's met het sterkste sociale netwerk, wint de aflevering.

Joy Anna Thielemans is een sociaalnetwerkfenomeen. De actrice is bijzonder actief op websites als Facebook, Instagram en Twitter. "Selfies posten, om het meest volgers sprokkelen en je eten mooier leggen dan het eigenlijk ligt. Allemaal goed en wel, maar we vergeten waar sociale media echt om draaien: mensen samenbrengen", aldus Thielemans.

"#dtv dat we met #Hetsterkstenetwerk mensen zullen samenbrengen ;) Hashtag ZIN IN!", besluit Joy Anna Thielemans.

Jokko