Trijntje Oosterhuis in verwachting van derde kindje

De Nederlandse zangeres Trijntje Oosterhuis heeft aangekondigd dat ze in blijde verwachting is van een derde kindje. De 42-jarige zangeres zal enkele optredens moeten verzetten.
Copyright Danny van den Berg / www.dannyvandenberg.eu / danny@dannyvandenberg.eu

De 42-jarige Trijntje Oosterhuis nam vorige maand deel aan het Eurovisiesongfestival in Wenen. Ze kon geen finaleplaats verzilveren voor Nederland, maar maakte wel bijzonder veel indruk met haar extravagante jurk tijdens de repetities voor haar halve finale op de liedjeswedstrijd.

Oosterhuis laat nu weten dat ze samen met haar vriend een eerste kindje verwacht. De zangeres heeft al twee kinderen uit een eerdere relatie.

"ik verheug me op mijn clubtournee. Daarna ga ik met zwangerschapsverlof", meldt de zangeres. Oosterhuis zal haar concert in de Music Hall in Amsterdam op 18 december op een ander moment afwerken. In februari wil ze opnieuw van de partij zijn tijdens de optredens onder de noemer Ladies Of Soul in de Ziggodome in Amsterdam. De geboorte wordt in december verwacht.