Vijf is op zoek naar kandidaten voor "Temptation island"

Het realityprogramma "Temptation island" verschijnt opnieuw op de Vlaamse televisie. Vijf heeft het licht op groen gezet voor een nieuw seizoen van het programma. In het programma worden koppels uiteen gehaald en apart gedropt in een alcoholrijke, exotische locatie vol vrijgezellen.

"Guilty pleasure à gogo in 2016 want de ultieme relatietest keert terug op Vijf", meldt Vijf in een persbericht over het nieuwe seizoen van "Temptation island".

Het realityprogramma bereikte een cultstatus bij VT4. Onder anderen Valerie Deboosere, Barbara Gandolfi en het toenmalige koppel Gringo en Ciska vergaarden enige roem met hun deelname aan het programma.

Vijf heeft nu een oproep gelanceerd voor koppels die hun relatie willen testen in "Temptation island". "Menen jullie een ijzersterke relatie te hebben die aan alle verleidingen kan weerstaan? Wacht dan niet langer en schrijf je in", klinkt het op de website van Vijf. De zender is ook op zoek naar vrijgezellen die willen deelnemen.