Felle kleuren sieren de man

De ene hype is nog niet verteerd, of het internet lanceert alweer een andere. U mag vanaf nu dus de "man buns" -stoer ogende mannen met een keurig opgemaakt dotje- als passé beschouwen, alle hens aan dek is het momenteel voor de "Merman Hair". Mannen die hun haren verven in de stijl die verwijst naar de kleurrijke zeewezens die Ariels leven onder water opfleurden in "The little mermaid". En kleurrijk is het resultaat alleszins. Dat er nu pas van een hype gesproken wordt, heeft wellicht vooral met de zomer en bijhorende stranden te maken.

"U kent dat wel, die haren van een zeemeermin: lang, golvend, met een blauwgroene schijn. Ideaal om een dag aan het strand door te brengen. Wel, mannen kunnen er ook iets van", omschrijft MTV de nieuwe trend.

"Het is alvast zeker dat deze hypnotiserende haarstijl Ariel wel had doen twijfelen om prins Eric te verkiezen boven zo’n goed ogende gekleurde zeemeerman", aldus Elite Daily, dat de nieuwe stijl, vroeger uitsluitend voor vrouwen bedoeld, nu maar al te graag ziet toegepast worden door mannen.

Niet alleen de haren, maar ook de baarden moeten eraan geloven. Want, volgens My Modern Met, "wat deze mannen willen aantonen, is dat ze wat leute in hun leven willen brengen".

Oordeelt u zelf:

lees ook