Frank Deboosere is blij: "Valse Facebookaccount verwijderd"

De VRT-weerman Frank Deboosere kan opnieuw op beide oren slapen. Het valse Facebookprofiel dat onder zijn naam werd aangemaakt is intussen verwijderd. Vrijdag had Deboosere zich bijzonder boos gemaakt over de "bedrieger" die het valse profiel had opgezet op Facebook.
© VRT BMUSS

"De belangrijkste valse account op Facebook is verwijderd", reageert Frank Deboosere. De weerman van de VRT had vrijdag een mail gestuurd naar Facebook met de vraag om de valse accounts onder zijn naam te verwijderen.

"Het belangrijkste account onder mijn naam en andere zijn verwijderd. Ik ben blij dat vooral het account waar iemand zich werkelijk voordeed als mezelf niet langer online staat", zegt Deboosere.

De weerman is niet actief op de website. "Ik kan leven met humoristische persiflages, maar je werkelijk voor mij uitgeven, dat kan niet. Ik ben blij dat het in orde gekomen is", besluit Frank Deboosere.