Doek valt voor Ben Affleck en Jennifer Garner

De Amerikaanse acteurs Ben Affleck en Jennifer Garner, een van de bekendste koppels in Hollywood, gaan scheiden. Dat hebben ze bekendgemaakt in een persbericht.
Invision2013

Er waren al maanden geruchten dat het niet meer boterde tussen Ben Affleck en Jennifer Garner. "Na rijp beraad hebben we de moeilijke beslissing genomen om te scheiden", klinkt het in een persbericht.

"We gaan verder in vriendschap en als co-ouder voor onze kinderen", melden Affleck en Garner. Het paar heeft drie kinderen: Violet ( 9), Seraphina (6) en Samuel (3).

Affleck (42) en Garner (43) leerden elkaar kennen op de set van "Daredevil" in 2003. Twee jaar later stapten ze in het huwelijksbootje. De aankondiging van hun scheiding komt er daags na hun tiende huwelijksverjaardag.

Meest gelezen