Billy Joel voor de 4e keer in het huwelijksbootje gestapt

De Amerikaanse zanger Billy Joel (66) is afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriendin Alexis Roderick (34). Voor Joel is het zijn vierde huwelijk. Het koppel verwacht later deze zomer een eerste kind samen.
Alexis Roderick en Billy Joel.

Joel en Roderick zijn samen sinds 2009. Het huwelijk vond plaats op zaterdag 4 juli tijdens een feest ter gelegenheid van de Amerikaanse feestdag in de villa van de zanger in Long Island, in de staat New York. Naar verluidt had het koppel verborgen gehouden voor de gasten dat ze hun jawoord zouden geven tijdens het feest.

De New Yorkse gouverneur Andrew Cuomo verzorgde het officiële gedeelte van de plechtigheid. Het is het vierde huwelijk voor Joel. Een van die ex-echtgenotes, voormalig topmodel Christie Brinkley, postte haar gelukwensen op Instagram (zie onder). Brinkley en Joel hebben samen een dochter, Alexa Ray Joel (29).

Later deze zomer wordt Joel voor een tweede keer vader. De Amerikaanse zanger is bekend van hits als "Piano man", "Uptown girl" en "Goodnight Saigon".