"Geef je droom op ware liefde niet op"

Als u helemaal in de ban bent van bouquetromans, waarin wellustige vrouwen hun hart verliezen aan al even wellustige mannen, waarom zou u zich dan niet eens smijten op "the real deal"? Brooklyn Sherman uit Los Angeles, VS, startte onlangs met een Instagram-account waar echte koppels hun verhaal kwijt konden hoe ze elkaar ontmoet hadden, en dat liefst onder een van liefde overlopende foto. De account verzamelde snel meer dan 165.000 volgers, en is nog steeds groeiende. "Het zijn verhalen van willekeurige mensen die elkaar op een toevallige manier tegen het lijf lopen", aldus de 27-jarige Sherman op nieuwswebsite Huffington Post.

"Alles draait tegenwoordig rond sociale media. Dat is nu eenmaal zo. Dus als je de wereld wil veranderen, dan moet je sociale media aanpakken. Ik word ziek van al die mensen die hun leven beperken tot een leven achter gsm’s en computers en dromen van een wereld waar mensen elkaar toevallig ontmoeten in elkaars avonturen. Ik wil via sociale media duidelijk maken dat dat geen droom is."

"Met deze account wil ik duidelijk maken dat je de hoop op ware liefde niet moet opgeven. Dat lezers dat nu begrijpen, dat merk ik aan de reacties, maakt me erg blij."

Hier beneden vindt u een beperkte selectie, maar leef u hier alvast helemaal romantisch uit.

lees ook