Ann Van Elsen gaat trouwen

Tv-presentatrice en voormalig Miss België Ann Van Elsen gaat trouwen met haar vriend, zakenman Filip De Snoeck. Dat maakte het koppel samen bekend via Facebook en Instagram.

“We waren een paar dagen naar Italië. We zaten op restaurant en tussen het voor- en het hoofdgerecht heeft hij een ring op tafel gezet. Hij is niet op de knieën gegaan, maar dat is niet erg, want ik was al rood genoeg", vertelde Van Elsen in de "Ochtendshow" op MNM over het aanzoek van haar vriend.

Voor beiden wordt het hun tweede huwelijk. Een datum is nog niet vastgelegd. "Wanneer weten we nog niet, ergens volgend jaar sowieso. Tweede keer, goeie keer. We hebben allebei geen zin in een heel groot feest, dat hebben we allebei al eens gehad. Het wordt iets intiem en ongedwongen."

Van Elsen was eerder getrouwd met voetballer Gunter Van Handenhoven. Het koppel ging uit elkaar in 2012. Ze hebben samen een dochtertje, June. Twee jaar geleden maakte Van Elsen bekend dat ze een relatie heeft met De Snoeck. Hij heeft een zoon uit een eerder huwelijk.