Annelien Coorevits wordt een van de gezichten van "Temptation island"

Vijf-presentatrice Annelien Coorevits wordt een van de gezichten van de nieuwe reeks van "Temptation island". Dat schrijft Het Nieuwsblad en het bericht is bevestigd aan onze redactie.
© VIJF / Tim De Backer

Vorige maand werd duidelijk dat Vijf in 2016 het veelbesproken realityprogramma "Temptation island" opnieuw op het scherm zal brengen. De laatste reeks was te zien op het toenmalige VT4 in 2009 en werd gepresenteerd door Véronique De Kock.

Coorevits zal het programma niet op de klassieke manier presenteren, zoals De Kock dat deed. Welke rol ze dan wel zal krijgen, is nog niet bekend. "Ze zal een van de gezichten zijn van het programma", is het enige dat woordvoerder Kristof Demasure voorlopig kwijt wil.

Vijf maakt de nieuwe reeks van "Temptation island" samen met het Nederlandse RTL 5. Dat Coorevits, die ook de nieuwe reeks van "Singles" presenteert, een Nederlandse collega naast haar krijgt, lijkt dan ook zeker.