Disney plant film over broer van de prins in "Cinderella"

Disney plant een vervolg op de "Cinderella"-film die eerder dit jaar uitkwam. De komische film met echte acteurs zal focussen op de broer van Prince Charming, de pechvogel in de familie die niet zo charmant is.

Disney is vooral bekend van teken- en animatiefilms, maar meer en meer kiest de filmproducent er nu voor om sprookjes te vertalen naar films met echte acteurs. "Cinderella", "Alice in wonderland" en "Maleficent" bewezen al dat dit een succesformule is.

Ook "Beauty and the Beast", "Dumbo", "Mulan", "Pocahontas" en "The jungle book" zullen in de toekomst een live action-versie krijgen.

De succesformule wordt ook toegepast door andere filmstudio's, zoals Universal, dat werkt aan een live action-versie van "The little mermaid" en Warner Bros, dat bezig is met "Pinocchio".