New Order op 6 november in Ancienne Belgique

De Britse elektro-new wave groep New Order zal op 6 november optreden in de Ancienne Belgique in Brussel. De groep komt na tien jaar met nieuw werk op de proppen. De opvolger van het album "Waiting for the siren's call" ligt op 25 september in de rekken.

"Music complete" wordt aangekondigd als een opmerkelijke evolutie in de carrière van New Order. De plaat zou een strakke, nieuwe sound hebben, waar onder anderen Brandon Flowers, Iggy Pop en Elly Jackson (van La Roux) hun stempel op gedrukt hebben.

Bernard Sumner, Tom Chapman, Phil Cunningham, Gillian Gilbert en Stephen Morris boksten het album in elkaar met Tom Rowlands (van de Chemical Brothers) en Stuart Price (van de Thin White Duke).

Op 6 november maken ze een afspraak met de Belgische fans voor een concert. De voorverkoop start op vrijdag 10 juni om 10 uur.