Blinde hond en onafscheidelijke maatje vinden nieuwe thuis

De redding van de blinde Jack Russell Glenn en zijn onafscheidelijke gezel Buzz veroverde enkele weken geleden talloze Britse harten. De 2 viervoeters werden gevonden in een tunnel nabij Hartlepool. Buzz, de hond die wel kan zien, leek Glenn overal bij te staan. Hij toonde hem de weg en hij zorgde ervoor dat Glenn zijn eten vond. Nu is er ook een happy end aan het verhaal.

De honden kwamen in een asiel terecht en aanvankelijk leek het geen makkelijke opdracht om een thuis te vinden voor de twee honden. De medewerkers van het asiel wilden absoluut dat de twee samenbleven. Zonder Buzz zou Glenn immers verloren zijn.

Toen het bericht van het olijke duo zijn weg vond op sociale media was het hek van de dam. Vanuit alle hoeken van de wereld stroomden aanbiedingen binnen om de Jack Russell en de Stafford te adopteren. Uiteindelijk vonden Glenn en Buzz toch weer gewoon een thuis in Engeland.

De asielmedewerkers zijn uiteraard blij met de goeie afloop, maar ze zullen de honden ook missen. "Ze hebben ieders hart veroverd", reageert een medewerker van het asiel. "We vinden het jammer dat ze gaan, maar we zijn blij dat ze zo'n warme thuis hebben gevonden, het was liefde op het eerste gezicht."

lees ook