Exclusief op 21 juli: binnenkijken in de Wetstraat 16

Tijdens de nationale feestdag op 21 juli stelt Charles Michel (MR) de deuren van de Wetstraat 16 open voor het grote publiek. Op dat adres zijn het bureau, het kabinet en de administratie van de premier gevestigd. Eerder al maakte zijn voorganger, Elio Di Rupo (PS), een virtueel bezoek mogelijk.
BELGA/ BOGAERTS

Zeer uitzonderlijk zal een gratis geleid bezoek worden georganiseerd tussen 10 en 16 uur, in de marge van de feestelijkheden in het kader van de nationale feestdag. Deelnemers dienen zich vooraf in te schrijven. Enkel zij die een bevestiging ontvangen krijgen toegang. Inschrijven kan online via de website van de Kanselarij van de Eerste Minister.

Om veiligheidsredenen en om iedereen een kwaliteitsvol onthaal te bieden, is het aantal plaatsen beperkt tot 300 bezoekers, die verdeeld zullen worden in groepen van ongeveer 15 personen. Wie er niet bij kan zijn, kan nog altijd een virtueel bezoek brengen.