Tom Waes trekt opnieuw naar avontuurlijke bestemmingen

Het licht is op groen gezet voor een derde reeks van "Reizen Waes", het programma op Eén waarin Tom Waes op reis gaat naar niet-alledaagse vakantiebestemmingen. De voorbereidingen zijn nog maar net begonnen. Welke landen Waes zal aandoen, ligt dus nog niet vast. Het is ook nog te vroeg om te zeggen wanneer de nieuwe reeks uitgezonden zal worden.
Tom Waes op bezoek in het afgesloten Noord-Korea.

De tweede reeks van "Reizen Waes", waarin hij onder meer naar Alaska en Noord-Korea trok, is nog maar net afgelopen, maar Waes mag zich dus al opmaken voor nieuwe reizen.

Maar eerst heeft hij nog een ander programma om zich op te werpen, "Echt niet OK!". Daarin onderzoekt hij samen met Cath Luyten op een humoristische manier de ongeschreven regels van goede en slechte manieren. Het wordt dit najaar uitgezonden op Eén.