Lid van boyband draagt 12 lagen kleren en valt flauw tijdens vlucht

Niks zo vervelend als te horen krijgen dat je een hele koffer niet mag meenemen op je vlucht. Je kunt bijbetalen natuurlijk, maar dat zag James McElvar van de Schotse boyband Rewind niet zitten. Hij besloot dan maar om zijn koffer leeg te maken en al de kleren gewoon aan te doen, 12 lagen dik. Geen goed idee, bleek later.

De Schotse boyband Rewind is niet zo bekend bij ons, maar in Groot-Brittannië hebben ze toch aardig wat volgelingen. Eerder vandaag vloog de band van Londen naar thuisstad Glasgow. Een van de leden, James McElvar, had 2 koffers bij en omdat hij weigerde om £45 extra te betalen, trok hij dan maar alle kleren aan die erin zaten.

Hoog in de lucht kreeg de jongeman het plots bijzonder benauwd. Hij ging op een rij stoelen liggen achteraan het vliegtuig, maar daar werd hij zo misselijk dat het vluchtpersoneel besliste hem neer te leggen in het gangpad. Daar kon hij uiteindelijk op zijn positieven komen.

McElvar verklaarde achteraf dat hij dacht dat hij een hartaanval kreeg. Wellicht raakte zijn lijf gewoon oververhit. Niet verwonderlijk als je weet dat hij 6 T-shirts, 4 pulls, 3 paar jeans, 2 joggingbroeken en een paar jassen droeg.

Wij moesten vooral hieraan denken:

lees ook