Philippe Geubels maakt "De idioten" voor Vier

Stand-upcomedian Philippe Geubels werkt voor de commerciële zender Vier aan een nieuw humoristisch programma met als titel "De idioten". Dat meldt Het Laatste Nieuws en is bevestigd aan onze redactie. Ook Pedro Elias en Sarah Vandeursen (Kenji Minogue) werken mee aan het programma.

In het programma zal de nadruk op humoristische filmpjes liggen waarin Elias en Vandeursen ("De idioten") dingen uittesten waarvan Geubels zich afvraagt hoe ze werken, maar waarvoor hij zelf "geen tijd heeft of meestal gewoon te bang is om het zelf uit te testen".

Pedro Elias was eerder te zien in "Bloot en speren" met Sofie Lemaire. Vandeursen is bekend als zangeres van Kenji Minogue en werd na haar deelname aan "De slimste mens ter wereld" bij Woestijnvis ingelijfd.

Op langere termijn werkt Geubels ook aan een fictiereeks, waar hij ook zelf in zou acteren.