"Eenzaam zonder jou" op 1 in Vlaamse 100 van Radio 2

"Eenzaam zonder jou" van Will Tura staat op 1 in de Vlaamse 100 van Radio 2. "De roos" van Ann Christy en "The way to your heart" van Soulsister vervolledigen de top 3. Tijdens het Feest van de Vlaamse Gemeenschap stond Vlaamse muziek een hele dag in de schijnwerpers op Radio 2.

Christel Van Dyck en Lars De Groote presenteerden live vanop de Grote Markt in Brussel de Vlaamse 100, de lijst met de 100 populairste nummers gemaakt door Vlaamse artiesten. Heel wat artiesten zakten zelfs naar Brussel af om hun liedje live te brengen.

De volledige lijst vindt u hier.

De top 10

1. Will Tura - Eenzaam zonder jou
2. Ann Christy - De roos
3. Soulsister - The way to your heart
4. Gorky - Mia
5. The Wallace Collection - Daydream
6. The Pebbles - Seven horses in the sky
7. Raymond van het Groenewoud - Twee meisjes
8. Clouseau - Afscheid van een vriend
9. Louis Neefs - Laat ons een bloem
10. 2 Fabiola feat. Loredana - She's after my piano