Als de drank is in de man…

Nick Silvestri werd de pineut van het internet, toen hij ruim een week geleden het nodig achtte net voor een theatervoorstelling zijn gsm op te laden. Hij klom het podium op, tot verbijstering van het aanwezige publiek, en stak de oplader in een stopcontact. Maar dat stopcontact bleek nep en was enkel een decorstuk. Een andere toeschouwer filmde de fratsen van de 19-jarige jongeman. Silvestri verontschuldigde zich zopas.

Het voorval deed zich enkele minuten voor de start van "Hand of God" op Broadway, New York, voor. Het leverde Silvestri alvast de nodige "publiciteit" op, zij het niet altijd even positief: “De afgelopen dagen zijn hectisch geweest en daarom wil ik publiekelijk mijn excuses aanbieden."

"Voor ik naar de voorstelling kwam, had ik een paar biertjes achterover geslagen. Ik denk dat dat mijn beoordelingscapaciteiten geschaad heeft."

"Velen zullen zich wellicht afvragen, toen ik het podium opstapte: "Waar waren zijn gedachten?" Wel, ik denk dat ik helemaal niet nadacht."

"Ik ga niet zo vaak kijken naar theatervoorstellingen en besefte dan ook niet dat een podium opstappen absoluut niet mag. De afgelopen dagen heb ik veel bijgeleerd over het theater. Ik verzeker jullie dat ik nooit nog een voet op een theaterpodium zal zetten, behalve wanneer ik beslis om acteur te worden."

Hier beneden kunt u de beelden bekijken:

lees ook