Opnieuw valt beer uit boom op universiteitscampus

Het was geen nieuw tafereel op de Boulder-campus van de University of Colorado. In 2012 werd de campus even wereldnieuws toen een foto van een vallende verdoofde beer, die in een boom gekropen was nabij een studentenhome, viraal ging. Het leek dan ook alsof de beer doorheen de lucht zweefde. Afgelopen vrijdag herhaalde het voorval zich, zij het met een andere beer.

Opnieuw klom een beer in een boom, waardoor de parkwachters hun geweren met verdovende pijlen opnieuw te voorschijn moesten halen. Met het gewenste resultaat: de beer werd geraakt en net als zijn voorganger viel hij verdoofd naar beneden. Wat opnieuw een opmerkelijke foto opleverde.

De beer werd in een soort net opgevangen, waardoor hij geen enkele verwonding aan zijn val overhield.

Hier beneden kunt u beide beren (2015 + 2012) in volle actie zien:

lees ook