Wie wordt kindster in de kaskraker van 2016?

Kleine meisjes die dromen van roem en/of dol zijn op de boeken van J.K. Rowling, reppen zich komend weekend maar beter naar Londen. Daar vindt een open auditie plaats voor een rol in de verfilming van "Fantastic beasts and where to find them" ("Fabeldieren en waar ze te vinden").

Filmstudio Warner Bros is op zoek naar een meisjes tussen acht en twaalf voor de rol van Modesty, een meisje "met een grote innerlijke kracht en ingetogenheid".

De auditie vindt komende zaterdag plaats in Londen. Het meisje dat de rol krijgt, zal spelen aan de zijde van Oscarwinnaar Eddie Redmayne. Hij kruipt in de huid van Newt Scamander, de auteur van het "boek-in-een-boek" "Fabelachtige dieren en waar ze te vinden". Het boek is een spin-off van de Harry Potter-reeks van J.K. Rowling. De verfilming moet een van de kaskrakers van volgend jaar worden.