"Dit is iets wat elke zoon voor zijn vader wil doen"

U legt uw zakdoek maar beter in uw buurt, want onderstaande beelden laten weinig mensen onberoerd. We zien een vader met zijn zoon op huizenjacht gaan. Het tweetal vindt vervolgens ook het perfecte huis. Een huis voor zijn zoon, denkt de vader. Maar die zoon heeft andere plannen.

"Pa, ik heb dit huis voor je gekocht", zo zegt Michael Green tegen de stomverbaasde Charles. Die laatste blijft zijn zoon vol ongeloof aankijken, zelfs wanneer hij de sleutels van zijn nieuwe stulpje in handen krijgt. "Het is de droom van ieder kind om een huis voor zijn vader te kopen", gaat Michael verder. Waarna de veer van Charles breekt en vader en zoon elkaar omhelzen.

Geen boosheid, maar tranen van geluk

Op YouTube zijn beide heren overigens geen volslagen onbekenden. Ze onderhouden samen het kanaal "The Angry Grandpa Show", waarin Charles vooral zijn boze kant laat zien. Dankzij deze huizenjacht weten de bijna drie miljoen kijkers van het filmpje dat hij ook nog over andere emoties beschikt.

lees ook