Elaba! loodst feestvierders opnieuw door de Gentse Feesten

Hij is er weer: Elaba!, de sociaalnetwerkapp van Freek Braeckman, Eva De Geyter en Bram De Geyter speciaal voor de Gentse Feesten.

Vorig jaar lanceerden Braeckman en zus en broer De Geyter Elaba! voor het eerst als extra virtueel plein op de Gentse Feesten. Via de sociaalnetwerkapp konden gebruikers foto's uitwisselen en statusupdates plaatsen met betrekking tot de feesten.

Dit jaar keert de app terug en wel met extra snufjes. Zo is de "Vinder"-functie toegevoegd waarmee gebruikers in de beste Tinder-traditie hun vrienden in de feestenzone kunnen traceren. Een post op de app plaatsen kan overigens enkel vanuit die zone. Meekijken van buitenaf kan dan weer wel via het "sleutelgat".

Elaba! is gratis te downloaden, enkel voor iOS.