Icelandair vliegt hele jaar door van Zaventem naar Reykjavik

De IJslandse luchtvaartmaatschappij Icelandair verbindt voortaan het hele jaar door Brussel en de IJslandse hoofdstad Reykjavik. Dat meldt de luchtvaartmaatschappij.
AP2010

De verbinding tussen Brussels Airport en de luchthaven Keflavik, in de omgeving van Reykyavik, werd in 2010 gelanceerd als seizoensbestemming. Momenteel zijn er vijf vluchten per week in de periode mei-oktober.

Ook na 25 oktober zal Icelandair de verbinding voortaan blijven uitvoeren, met drie vluchten per week (dinsdag, donderdag en zondag).

Reizigers kunnen via Reykjavik doorvliegen naar de Verenigde Staten en Canada. Bijzonder is het aanbod #MyStopover, waarmee reizigers zonder meerkost tot zeven dagen in IJsland kunnen verblijven alvorens verder te vliegen.